Vanha kansakoulu uudeksi kodiksi

Asiakkaamme hankki vuonna 2021 vanhan hirsirakenteisen kansakoulun, joka on rakennettu 1900-luvun alussa. Rakennus on toiminut kouluna 1910-1960-luvuilla. Vuosien varrella rakennuksella on ollut eri omistajia, mutta vuosien 2021-2022 aikana uusi omistaja remontoi rakennuksen kodikseen.

Vanhaa hirsirakenteista taloa remontoiva asiakas päätyi Värisilmä-myymälään alunperin katselemaan sopivia tapetteja, mutta asioidessaan kiinnostui keittösuunnittelupalvelusta.

– Kuulimme myymälässä keittiösuunnittelusta, johon tartuimme. Lisäsimme keittiön oheen vielä muitakin hankintoja, kuten eteisen kaapistot, lattia- ja seinälaatat ja kylpyhuonekalusteet. Lappeenrannan Värisilmän yhteistyökumppaneiden toimittamana hankimme myös upean pönttöuunin kamariin, asiakas kertoo.

Suunnittelija ymmärsi vanhan rakennuksen erityispiirteet

1900-lukulaisen hirsirakennuksen uusi omistaja kertoi arvostavansa Värisilmän suunnittelijoiden asiantuntemusta, sillä suunnittelija löysi asiakkaalle sopivan tyylin ja ymmärsi vanhan rakennuksen erityispiirteet.

– Koimme asiakkaana tulevamme kuulluksi. Asiakaspalvelu on ollut mutkatonta ja ripeää. Tiedämme, että kiperissäkin tilanteissa voi soittaa asiantuntijalle.

 

Tuotteet laadukkaita ja asiantuntijoilla riittävä tietotaito

– Nyt Värisilmän myymälästä ostetut tuotteet ovat olleet käytössä noin puoli vuotta ja olemme edelleen tyytyväisiä valintoihimme. Henkilökunnalle annamme parhaan mahdollisen arvosanan! Asiointi oli miellyttävää ja henkilökunnan tietotaito korkealla tasolla, asiakas kiittelee.

 

Sanna Lehtonen
Suunnittelu ja myynti
+358 40 5464665
sanna.lehtonen@variyhtyma.fi