Syksy! Miten ihanaa aikaa suunnitella uutta ja tunnelmoida kotosalla. Värisilmän Netto-ostopäivien tarjoustuotteilla sisustat ja luot tunnelmia kotiisi hinnoin, jotka saa päästää tunteisiin.

Sisustaminen on enemmän kuin pintaa

Tärkeää kodissa on värien, pintojen ja valon luoma tunnelma, mutta myös kodin eri pintojen toimivuus arjessasi. Netto-ostopäivien tarjouspaljoudesta löydät kätevät ja luontevat pintaratkaisut moniin erilaisiin elämäntilanteisiin ja koteihin. Seinäpintoja uudistat esimerkiksi suosituilla Boråstapeter -malliston tapeteilla, josta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Laatoilla uudistat ja piristät vaikkapa keittiön tai kylpyhuoneen ilmettä tyylillä. Nappaa ideat laattojen käyttöön Lappeenrannan myymälän blogista ja kysy parhaat vinkit asiantuntevilta myyjiltämme.

Vinyylilankusta on moneksi

Koira- ja lapsiperheeseen sopiva ja kestävä vinyylilankku on paitsi helppo asentaa, myös kaunis. Pure Click 55 -malliston vinyylilankuilla loihdit kotisi tyyliin sopivaa, ajatonta ja kestävää käytännöllisyyttä.  Kaikki malliston 17 erilaista vinyylilankkua löydät Netto-ostopäiviltä satumaisen alhaiseen hintaan.

Tule käymään ja löydä myös myymäläkohtaiset tarjouksemme, jotka ovat voimassa kampanja-aikana 23.-25.9.2021 ainoastaan meillä Lappeenrannan Värisilmässä:

Satoja pintoja, alhaisia hintoja

Autamme mielellämme löytämään kotiisi sopivimmat ideat ja pintaratkaisut.  Hyödynnä maksutonta suunnittelupalveluamme tai tule käymään myymälässä. Toimi pian, sillä Netto-ostopäivien tarjoukset ovat voimassa vain 23.-26.9. 2021!