Satoja pintoja ja alhaisia hintoja Netto-ostopäivillä!

Lappeenrannan Värisilmä-myymälässä vietetään Netto-ostopäiviä 19.-24.9.2022. Löydät meiltä lukemattomia tarjouksia erilaisista pintamateriaaleista, kuten lattiapinnoista, laatoista, tapeteista sekä sisustuspaneeleista!

Tule katsomaan kaikki Netto-ostopäivien kampanjahinnat myymälästämme!

kylpyhuoneremontti

Ihastu Boråstapeterin ihaniin tapetteihin!

Boråstapeter on Pohjoismaiden johtava tapettimerkki, joka nauttii laajaa suosiota myös Värisilmän laatu- ja trenditietoisten asiakkaiden keskuudessa. Kuosit toimivat niin modernissa kaupunkikodissa kuin kesämökin sisustuksessa. Tämän vuoden tapettitrendeissä nousevat klassiset kuosit, kestävä kehitys, hyvinvointi sekä arjesta irrottautuminen.

Laattatrendejä hyödyntäen oma unelmien kylpyhuone

Uutuuslaattamallistot huokuvat tällä hetkellä värejä, luonnonmukaisuutta, industrialisuutta ja persoonallisia ratkaisuja. Mitä jos joka-aamuinen kylppäriin astuminen aiheuttaisi välittömän hyvänolon tunteen, kun ympäriltä löytyisi juuri sinua itseäsi miellyttävät materiaalit ja värit?

Loistava lattia on ilo silmälle

Suomalaiset ovat pitkään suosineet lattiamateriaaleissa parkettia ja laminaattia. Nykyaikaiset muovi- ja vinyylilattiat ovat kuitenkin kuromassa kiinni niiden etumatkaa.

 

Lisää tarjouksia löydät myymälästämme – tervetuloa tekemään huikeita sisustuslöytöjä Netto-ostopäiville 19.-24.9.2022!

Hyödynnä maksuton Tunnetila-suunnittelupalvelu

Sisustusneuvojamme auttavat sinua löytämään kotiisi uudet värit ja valitsemaan laatat ja muut pintamateriaalit lukuisten vaihtoehtojen joukosta. Varaa aika suunnittelijalle kätevästi sivun alaosan lomakkeen kautta!

Haluan, että Värisilmän asiantuntija ottaa yhteyttä

Haluatko apua suunnitteluun? Jätä yhteydenottopyyntö!