Panu, kotimaisen perheyritys Teknos Oy:n valmistama, legendaarinen Suomen ensimmäinen vesiohenteinen puupintojen ulkomaali tuli markkinoille jo 1960-luvulla. Panu-talomaalia on myyty yksinoikeudella Värisilmä-liikkeissä vuodesta 1996 lähtien.

60 vuotta värikästä historiaa

Takanaan Panu-maalilla on siis pitkä ja värikäs historia. Se  muistetaan erityisesti ”Kestää isältä pojalle” -teemastaan, mutta nykyisin voisikin jo sanoa, että se kestää isoisältä pojanpojalle. Monet suomalaiset ovat 60 vuoden aikana todenneet vanhan mainoslauseen paikkansapitävyyden.

Lisäksi moni muistaa Panu-maalin 1990-luvun alun rohkeasta Panu-tyttö-mainonnasta, jonka sanotaan aikanaan herättäneen jopa kansallisen kohun. Värikkyyttä ei tämän maalin tarinasta siis puutu!

Panu+ -talomaali

Panu+-talomaali lanseerattiin vuonna 2009 Panu-maalin jatkeeksi, ja se on edeltäjänsä tavoin säilyttänyt suosionsa suomalaisten suosikkituotteena. Panu+ -maali kehitettiin vastaamaan entistäkin paremmin suomalaisten talonmaalaajien tarpeisiin – sen kestävyyttä parannettiin ja kiiltoastetta nostettiin.

Legendaarinen Panu+ -talomaali

112,90 €/ 9 L

Panu+ Talomaalin pinta on suomalaiseen maisemaan sopiva puolihimmeä. Pinnan kiillon ja nykyaikaisten puuta suojaavien aineiden ansiosta maalipinta on erittäin säänkestävä ja se pysyy pitkään puhtaana. Likaa hylkivä pinta säilyttää myös värisävynsä hyvin. Panu+ suojaa taloasi pitkään ja se myös näyttää hyvältä.

Värisilmän Maaliasiantuntija-palvelut avuksi

Maalauksen asiantuntijoiltamme saat parhaat vinkit maalauksen onnistumiseen ja oikean sävyn valintaan. Voit jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella tai tulla myymäläämme – autamme mielellämme!

Haluan, että Värisilmän asiantuntija ottaa yhteyttä

Haluatko apua suunnitteluun? Jätä yhteydenottopyyntö!