Sujuva ja vaivaton kylpyhuoneremontti – tietenkin Värisilmän suunnittelupalvelun avulla!

 

Kylpyhuoneremontti herättää joskus kauhunsekaisia tunteita – miten oikein osaan ottaa huomioon kaiken? Pelko pois, sillä Värisilmän suunnittelijat ovat täällä Sinua varten. Meiltä saat parhaat neuvot ja ilmaisen suunnittelupalvelun toteuttaaksesi unelmiesi kylpyhuoneen.

Miltä kuulostaisi kylpyhuoneremontti, joka ei ainoastaan tunnu helpolta, vaan myös on sitä?

Sisustusneuvojamme ovat ammattilaisia, jotka auttavat sinua muuttamaan ideasi ja haaveesi toimivaksi kokonaisuudeksi. Autamme sinua löytämään kylpyhuoneeseesi uudet värit ja valitsemaan maalit, laatat, tapetit, ja muut kylpyhuoneesi elementit lukuisten vaihtoehtojen joukosta.

Sisustusneuvojamme ovat myös teknisiä asiantuntijoita, joilla on laaja tietotaito uusimmistakin materiaaleista.

Varaa aika suunnittelijalle näppärästi netissä:

 

Hyödynnä Kylpyhuonepäivien tarjoukset 

Värisilmän Kylpyhuonepäiville kannattaa suunnata, sillä kampanja-aikana koko laaja ja monipuolinen laattavalikoimamme on ostettavissa 20 prosentin alennuksella. Laattojen lisäksi löydät meiltä tietenkin myös saniteettiposliinit, hanat, pyyhekuivaimet sekä kylpyhuonetilaan kuuluvat pientarvikkeet.

Kaikki laatat alehinnoin!

Kylpyhuonepäivien kampanja-aikana myymälässämme KAIKKI laatat huiman hyvään tarjoushintaan: -20% normaalihinnoistamme! Tartu mahdollisuuteen ja toteuta sisustushaaveesi.

Värisilmän Kylpyhuonepäivät

Värisilmästä saat ilmaisen kylpyhuoneen suunnittelun, joustavan rahoituksen sekä upean ja edullisen laattavalikoiman – joten miksi enää lykätä kylpyhuoneremonttia?

Meidän myymälässämme Kylpyhuonepäivien tarjoukset pääsee hyödyntämään aikavälillä 11.11. – 20.11.2021. Varaa aika suunnittelijalle tai suuntaa viivana myymälään, niin toteutetaan yhdessä teillekin onnistunut kylpyhuoneremontti!

Kaikkea ei tarvitsekaan osata tai tietää itse – suunnittelupalvelumme on asiakkaillemme maksuton.