Ylpeydellä esittelemme pitkän kokemuksen siivittämänä kehitellyn, Värisilmän oman Baroom-kylpyhuonekalustemalliston, joka valmistetaan Saksassa korkeita laatuvaatimuksia noudattaen. Baroom-valikoima on poikkeuksellisen monipuolinen, mikä mahdollistaa lähes rajattoman määrän erilaisia ratkaisuja vastaamaan kaikenlaisiin makumieltymyksiin ja monen erilaisen kodin tarpeisiin.

Sävyihin sopiva ja tyyliin istuva kalusteratkaisu

Mallistossa on valittavana  kymmeniä erilaisia ovimalleja, tasoja ja vetimiä. Kalusteratkaisut ovat täysin muokattavissa juuri sopiviksi ja niiden yhdistely sujuu todella ketterästi. Laajalla sisäosa- ja lisätarvikevalikoimalla mahdollistetaan käytännölliset, arkea kestävät ratkaisut pyykkihuollosta erinäisten kylpyhuoneessa säilytettävien tavaroiden säilytykseen.

Malliston suunnittelussa on huomioitu nerokkaasti myös usein remonttia tehdessä päänvaivaa aiheuttavat pistorasioiden ja viemäriputkien paikat. Näyttävät LED-valot esimerkiksi laatikostojen vedinurissa tai peilikaapin pystypaneeleissa kruunaavat kokonaisuuden.

Vastuullisesti valmistetut Baroom-kalusteet ovat laadukkaita ja ne on tehty kestämään pitkään.

 

Baroom
Baroom kylpyhuonekalusteet

Suunnittelupalvelun avulla unelmiesi kylpyhuone on ulottuvillasi

Tiesithän jo, että meillä Värisilmässä on asiakkaillemme täysin maksuton sisustussuunnittelupalvelu, jossa ammattilainen suunnittelee kanssasi toiveidesi mukaisen kokonaisuuden? Saat palvelun myötä käyttöösi ammattilaisen laatimat 3D-kuvat, jotka auttavat hahmottamaan, miltä valmis kylpyhuoneesi tulee näyttämään. Sisustussuunnittelijamme auttaa värisävyjen ja materiaalien valinnassa ja suunnittelee toiveidesi mukaiset kalusteratkaisut, jotka toimivat juuri Sinun arjessasi.

Käväise myymälässä tai varaa suoraan aika suunnittelijallemme!

 

Pietra

 

Artisan-laatat kylpyhuoneeseen

Sopisiko teille Baroom-kalusteiden kaveriksi esimerkiksi kuvan Artisan-laatta?